Vízszigetelő gallérok

A TOPWET cég integrált vízszigetelő gallérral ellátva hozza forgalomba minden termékét, ami a vízszigetelő réteg 100 százalékban megbízható csatlakozását biztosítja.

  • 100%-os vízzáróság
  • Csavaros peremek nélküli megoldás
  • A vízszigetelési rendszer része

A TOPWET Csehország egyetlen olyan gyártócége, amely víznyelőket, kifolyókat, páraszellőző kéményeket vízszigetelő gallérral együtt szállít. Jellemzően ritkábban használt anyagokról vagy a hagyományostól eltérő megoldásokról van szó. Az ábrák csupán szemléltető jellegűek.

A vízszigetelő gallérral ellátott termékeket az alábbi feltételekkel tudjuk szállítani:

  • A lemezt a vevő maga szállítja, az anyag szállítási költségét és árát az eladási ár nem tartalmazza, és a megrendelő fizeti
  • A gallér mérete kötelezően 0,5 m × 0,5 m
  • Az egyedi rendelésre készült gallér kezelési költsége
  • Fenntartjuk a jogot arra, hogy szennyezett fóliát elutasítsunk és a megrendelő költségére visszaküldjünk

Gallérok standard

BIT

BIT

SBS modifikált bitumen szalagból készült gallér. A szalag szilikátos fedőréteggel rendelkezik, ami lehetővé teszi az UV-stabil réteggel ellátott szalagnak a felületre való tapadását.

PVC

PVC

Az mPVC-bázisú lemez. 1,5 mm vastag lemezről van szó. Egyedi rendelésre a lemezzel együtt 4 EUR (ÁFA nélkül) kezelési költség fejében tudunk szállítani lágyított PVC-t is. A lemezt a vevő maga szállítja, az anyag szállítási költségét és árát az eladási ár nem tartalmazza, és a megrendelő fizeti.

Gallérok megrendelésre

TPO (FPO)

TPO (FPO)

Termoplasztikus (hőre lágyuló) poliolefin. Az anyagot min. 1,5 mm vastagságban kell szolgáltatni, legmegfelelőbb a homogén kialakítás. Az alábbi gallér márkákat gyártjuk: Bauder, Carlisle, Eurotec, Fatra, Firestone, Flagon, Icopal, Sika, Texsa stb.

PE

PE

A polietilén párazáró fólia, amely elsősorban a könnyűszerkezetű tetőknél használatos párafékező réteg.

EPDM

EPDM

Szintetikus gumilemez (gumilemez, kaucsuk lemez). Az alábbi gallér márkákat gyártjuk: Carlisle, Firestone, Pirelli, Saargummi

STE

STE

Kavicsos vízszigeteléshez kapcsolódó gallér A vevő használhatja saját gallérját vagy felhasználhatja a kavicsos vízszigeteléshez használatos kétoldalas integrált réteggel ellátott, speciális rugalmas gallér ajánlatunkat.Kínálatunkban megtalálja a lapos tetők vízelvezető rendszereihez szükséges termékek teljes körű választékát, a TOPSAFE zuhanásgátló rendszereket, valamint számos egyéb kiegészítőt.


Kövessen minket a közösségi hálózatokon!

 


Tanácsra van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk!